С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Ръст

Резултати за ръст (23)

8-ми месец на бебето

8-ми месец на бебето

Физическо развитие Оценката на степента на развитие се прави по следните основни показатели: ръст, телесна маса, обиколка на глава и гърди, никнене на зъби.

10-ти месец на бебето

10-ти месец на бебето

Физическо развитие На тази възраст детето трябва да прибавя към теглото си по 300 грама месечно и да увеличава ръста си с един сантиметър.

Бебе 9 месец

Девети месец

Повече информация за физическото и емоционално развитие на детето през деветия му месец, какво може да прави то на тази възраст,...

Десети месец

Десети месец

Повече информация за физическото и емоционално развитие на бебето през десетия му месец, какво може да прави на тази възраст, как да стимулираш развитието му,...

Високите токчета

Високите токчета

Тънките и подобаващо високи токчета са задължителна част от гардероба на всяка суетна жена. Служат за вдъхновение на мъжките фантазии, използват ги като модел за корици на книги и списания, за какво ли не. Историята им е дълга, днес може да се срещнат всевъзможни варианти. Въпросът е до колко красотата им е оправдана и дали не представляват опасност за здравето ти?

14-годишна е висока 206 см

14-годишна е висока 206 см

14-годишната бразилска тинейджърка Елисани Силва е висока 206 сантиметра, което я прави една от най-високите девойки на планетата Земя.

Доказаха: сънят помага на детето да расте

Доказаха: сънят помага на детето да расте

Увеличаването на ръста на децата зависи от общата продължителност на съня им и колко пъти през деня спят...

Високите жени по-често раждат близнаци

Високите жени по-често раждат близнаци

Жените с по-висок ръст е по-вероятно да родят близнаци, особено, когато оплождането става ин витро...

Колко ще порасне детето?

Колко ще порасне детето?

Много родители се вълнуват от въпроса колко ще пораснат децата им.

За теглото и ръста на бебето при раждане

За теглото и ръста на бебето при раждане

Всеки родител се вълнува колко тежи и колко е дълго новороденото. Това са и първите данни, които се съобщават по телефона на близки и познати, наравно с новината за появата на човечето. Факт е, че първоначалното тегло е основен и важен показател за физическото състояние на детето - нещо като отправна точка за оценка на неговото развитие.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби