С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Маниери

Резултати за маниери (13)

Добрите обноски - какво да очакваш от детето?

Добрите обноски - какво да очакваш от детето?

Какво може да се очаква от децата през различните възрастови периоди (от 2 до 5 години) по време на хранене, в общуването с останалите и поведението навън.

Монтесори педагогика

Монтесори педагогика

„Помогни ми да се справя сам“ - мотото на педагогиката на д-р Мария Монтесори.

Изкуството да казваш „не”

Изкуството да казваш „не”

Според някои децата се раждат с характер, който постепенно развиват и проявяват, според други той се оформя основно под въздействие на семейната среда. Независимо от теориите обаче, идва един момент, в който малкото човече осъзнава, че е самостоятелна личност със собствена воля, желания и претенции. То започва да изгражда своя свят чрез избора, който прави и тук е ролята на родителите.

Детската самостоятелност

Детската самостоятелност

Едва ли има родители, които да не желаят детето им да бъде самостоятелно и да умее да взема решения.

Тийнейджър – наръчник за разкодиране

Тийнейджър – наръчник за разкодиране

Имаш член на семейството, който страда от екзистенциални кризи, изпада в рязко в различни настроения, мълчи с часове, затваря се в стаята си и върши незнайно какво и те гледа враждебно сякаш си му враг.

Правила за работещи родители

Правила за работещи родители

Малкото човече е започнало да посещава детска градина, а ти най-сетне си решила да се върнеш на работа.

Подаръци в Черния коледен списък

Подаръци в Черния коледен списък

Всички са в трескаво търсене на изненади за любимите хора. Най-вероятно и ти си в тази ситуация и тайно се чудиш с какво ли ще те дари партньорът ти и близките.

Основни правила във възпитанието

Основни правила във възпитанието

Повечето от нас имат представи за възпитанието, изградени на базата на детски спомени, на примери от семейството или от наблюдения около себе си.

Когато детето обижда

Когато детето обижда

Всеки родител знае, че детето преминава през различни периоди и поведението му се променя, понякога дори драстично. Една година мъничето е същински ангел, послушно, поспаливо и обичливо. На следващата се превръща в блъскащ и хапещ разрушител с неизчерпаема сила за бели.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е най-възпитаната знаменитост

Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън беше избрана за звезда с безупречни маниери, според проучване във Великобритания.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби