С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Добри Обноски

Резултати за добри обноски (40)

Тийнейджър – наръчник за разкодиране

Тийнейджър – наръчник за разкодиране

Имаш член на семейството, който страда от екзистенциални кризи, изпада в рязко в различни настроения, мълчи с часове, затваря се в стаята си и върши незнайно какво и те гледа враждебно сякаш си му враг.

Помощ! Детето пуши

Помощ! Детето пуши

Повечето родители се сблъскват с този проблем, когато детето навлезе в тийнейджърска възраст, но за съжаление по дворовете и градинките около училища се срещат съвсем малки малчугани, които пушат с маниер на опитен любител на тютюна.

Родител на първокласник

Родител на първокласник

Колко сълзи и емоции има покрай първия учебен ден. Детето ти преминава в нов период от живота си, край на дългите часове игра, започва сериозната работа с учебниците за дълги години напред.

Срещу работната скука

Срещу работната скука

Изпитваш ли тягостното чувство, че до края на работния ден остава цяла вечност?

Подаръци в Черния коледен списък

Подаръци в Черния коледен списък

Всички са в трескаво търсене на изненади за любимите хора. Най-вероятно и ти си в тази ситуация и тайно се чудиш с какво ли ще те дари партньорът ти и близките.

Топ класация на най-омразните женски въпроси

Топ класация на най-омразните женски въпроси

Има много начини да изкараш от равновесие средно статистическия мъж. Един от най-омразните е да му задаваш досадни въпроси и да настояваш за отговор.

Социализация на децата

Социализация на децата

Всяко бебе се ражда с определени заложби и черти на характера, които постепенно се разгръщат и развиват. Още в първите си месеци новороденото комуникира по специфичен начин с майка си и баща си. Неговия плач, гукане, ръкомахане, дори притихването при гушкане, всичко това е вид реакция и послание спрямо околния свят.

Хайде да вечеряме навън!

Хайде да вечеряме навън!

Нали не желаеш да сте наказани години наред да вечеряте и да празнувате само у дома? Тогава разнообразете малко семейната идилия и прекарайте малко време заедно навън.

Татко и след развода

Татко и след развода

За тях мама и тати са целия свят, а изведнъж той се оказва несигурен, пълен с конфликти и напрежение. Родителите имат огромния ангажимент да им помогнат да преминат през този период.

Ревност при децата

Ревност при децата

Децата са заредени с енергия и емоции, те са откровени и чувствителни до болезненст. Когато на семейния хоризонт се появи второ дете, емоциите често преминават в негативния спектър. Има начин да преминете през това, без драми и наранени чувства. С време и много любов детето ти ще приеме новото бебе.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби