С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Почивни Дни

Резултати за почивни дни (5)

България е най-мързеливата страна в света

България е най-мързеливата страна в света

България е най-мързеливата страна в света, заключи престижното издание „Economist", изчислявайки почивните дни в държавите през годината.

С малчуган на почивка

С малчуган на почивка

Да почиваш с детето си не е чак толкова голямо предизвикателство. С няколко лесни правила отпуската ти ще се првърне в незабравим спомен за теб и мъничето.

2 януари 2012 година ще е почивен ден

2 януари 2012 година ще е почивен ден

Правителството взе решение 2 януари 2012 г. (понеделник) да бъде почивен ден, който ще се отработва на 21 януари (събота).

През 2014 ще почиваме 114 дни

През 2014 ще почиваме 114 дни

През новата 2014 година ще почиваме цели 114 дни. Така в календара свободните дни ще са с един повече от отминалата 2013 г.

На поход с татко

На поход с татко

...или кратко описание на това, което се случва, когато мама я няма :) Не съм убедена, че е особено подходящо една майка да пише за преживяванията баща-деца. Не че нещо, но нали всички сте гледали клиповете със заглавие „докато татко ме гледа” и прочие…


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби