С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Защита

Резултати за защита (14)

Подсилване на имунната система

Подсилване на имунната система

Подсилването на имунната система е от първостепенно значение за ефективното й функциониране. Особено при децата. Защото за разлика от защитните сили на зрелия организъм, тези на децата са неукрепнали и много по-податливи на болестотворни влияния

чапли

WWF организира експедиция по поречието на река Дунав

Международната природозащитна организация WWF организира българо-румънска експедиция по крайбрежието на река Дунав за наблюдение на застрашените птичи колонии, които населяват крайречните влажни зони.

Ефективна слънцезащита

Ефективна слънцезащита

Настъпи ли лято, настъпва време и за ефективна слънцезащита. Без значение дали ще почиваш на море или на планина, дали ще отидеш за няколко часа на басейн или ще работиш на открито, за да предпазиш кожата си от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи, не трябва да забравяш за ефективната слънцезащита.

Активизирай защитните сили на организма

Активизирай защитните сили на организма

Твоят режим и начин на живот влияят на развитието на плода. Обърни внимание на разнообразното меню,...

Здрава коса през зимата

Здрава коса през зимата

Студената зима може да бъде истинско изпитание за косата ви. Под въздействие на отоплителните уреди, снеговалежа и ниските температури, иначе здравата коса може много бързо да стане безформена, безжизнена и безцветна.

Подгответе детето за зимата

Подгответе детето за зимата

Със застудяване на времето всеки ритуал в ежедневните грижи за детето трябва да бъде ориентиран към подготовка за зимата.

Зимна козметика – защита и комфорт

Зимна козметика – защита и комфорт

Използването на зимна козметика не е каприз, а необходимост, която ще дари на кожата ви защита и комфорт в студеното време.

Българските деца - геймъри са с рисково поведение

Българските деца - геймъри са с рисково поведение

Проучване на онлайн рисковете сред децата в Европа разкрива притеснителни тенденции към твърде засилено ограничаване на децата в техните онлайн дейности...


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби