Зеленчуков пилаф с ябълки

С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Зеленчуков пилаф с ябълки

Възраст: след 6 месеца
Тип: основни

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Продукти: 250 г ориз, 4 моркова, 50 г ябълки (сурови или сушени), 400 мл вода, 30 мл зехтин (може и олио).

Приготвяне: Изчисти ориза и го измий. После измий сушените ябълки и ги накисни във вода за 20–30 минути. След това ги смели и ги смеси с ориза. Прецеди през марля водата от накиснатите ябълки и я добави към ориза. Настържи морковите и ги пусни във вряща вода. Добави оризово-ябълковата смес. Остави сместта да поври под капак 10–15 мин. Накрая се прибавя мазнината.

Изпрати своята рецепта


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби