Кус-кус с месо и кашкавал

С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Кус-кус с месо и кашкавал

Възраст: след 18 месеца
Тип: предястия

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Продукти за 1 порция:

  • 50 с.л. кус-кус
  • 2-3 с.л. мляно месо (кайма)
  • 3 с.л. нарязани наситно домати или доматено пюре
  • 1 с.л. настърган кашкавал
  • 1 с.л. зехтин
  • стрък пресен лук
  • съвсем малко сол

 

Приготвяне:

Сваряваме кус-куса. Отделно задушаваме лука за кратко в зехтина, добавяме месото и задушаваме още няколко минути. Прибавяме доматите / доматеното пюре и посоляваме леко. След около 5 минути изсипваме кус-куса в сместа и разбъркваме добре, доваряваме на слаб огън. Готовото ястие поръсваме с настъргания кашкавал.



30. 09. 2011 / Албена Хаджиденева

 

Изпрати ни любимата рецепта на твоето дете и можеш да спечелиш награда – КНИГА за теб или твоето хлапе!
 

Изпрати своята рецепта


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби