Заешки специалитет

С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Заешки специалитет

Възраст: след 6 месеца
Тип: основни

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Продукти: 50 г обезкостено заешко месо, 1 картоф, 1 морков, 120 мл безсолен зеленчуков бульон, 1 супена лъжица нарязан праз, няколко стръка магданоз

Приготвяне: Свари добре заешкото месо. После картофа и го пасирай. Месото, морковът и празът също свари на умерен огън. Пасирай заешкото месо със зеленчуците, след което добави картофа. На бавен огън прибави и бульона и остави ястието да поври докато се получи кремообразна смес. Можеш да украсиш със ситно нарязания магданоз.

Изпрати своята рецепта


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби