С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Семейството на Pampers

Мили, майки!

Добре дошли в Семейството на Pampers!

Като всяка майка, вие заслужавате безкористна подкрепа в отглеждането на своето дете. А, сега зад вас застава една цяла общност. Ние създадохме това място специално за вас, за да имате възможност да споделяте своя опит и да обсъждате всички въпроси, които ви вълнуват, заедно с други майки и нашите експерти.

Винаги, когато имате от съвет, ние сме тук за вас, в Семейството на Pampers!

Сподели

Станете част от четвъртата онлайн среща на Семейството на Pampers

Станете част от четвъртата онлайн среща на Семейството на Pampers

 

Мили, майки!

Благодарим ви, че сте част от Семейството на Pampers и че участвате активно като задавате въпроси и споделяте своя опит с другите майки! Надяваме се, че текстовете и съветите на нашите експерти са полезни за вас.

През първите месеци от живота на бебето и най-малкият детайл е от значение за деликатната бебешка кожа. Смяна на пелените, грижа за кожата, грижа за пъпчето, къпане – трябва да сте подготвени да положите най-добрите грижи за вашето мъниче във всяко едно отношение.

Ето защо  имаме удоволствието да ви поканим на четвъртата онлайн среща на Семейството на Pampers следващия вторник 30 юни от 16:00 до 17:00 часа. На всички ваши въпроси , свързани със смяната на пелените и ежедневната грижа за кожата на бебето, ще отговарят експертите на Pampers. Вие ще имате възможност да отправяте своите въпроси към тях в реално време и да получите конкретни отговори. Ще се радваме да споделите с нас Вашия опит като родители, както и ние да споделим нашия с вас като експерти!

Ще ви очакваме тук във вторник 30 юни от 16:00 ч.!

Коментари

Коментари за “Станете част от четвъртата онлайн среща на Семейството на Pampers”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар