С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Семейството на Pampers

Мили, майки!

Добре дошли в Семейството на Pampers!

Като всяка майка, вие заслужавате безкористна подкрепа в отглеждането на своето дете. А, сега зад вас застава една цяла общност. Ние създадохме това място специално за вас, за да имате възможност да споделяте своя опит и да обсъждате всички въпроси, които ви вълнуват, заедно с други майки и нашите експерти.

Винаги, когато имате от съвет, ние сме тук за вас, в Семейството на Pampers!

Сподели

Оригинални идеи за първия рожден ден на твоето бебе

Твоето бебе е на 1 годинка само веднъж! Направи нещо запомнящо се за твоето мъниче, което ще остави спомен за цял живот.

Първата година на твоето бебе е изпълнена с толкова много първи неща: първата
усмивка, първото изправяне, първата хапка бебешка храна, първата дума – и Pampers e винаги насреща, за да подкрепя теб и твоето мъниче във всички първи неща.

Оригинални идеи за първия рожден ден на твоето бебе

Един от най-запомнящите се моменти в живота на бебето е неговият първи рожден ден! Без съмнение ще искаш да направиш парти, за да го отпразнувате, но партитата продължават само няколко часа. Изпробвай тези идеи, за да отбележиш този ключов момент по начин, който ще се запомни.

1. Посади дърво

Също като твоето бебе, дървото ще расте с всяка изминала година, пускайки корени и разтваряйки клони към света. А през годините и най-вече на рождения му ден ще можеш да правиш снимки на твоето дете с неговото специално дърво.

Това не само е чудесен начин да запечаташ моменти от живота на твоето мъниче, но по време на неговото съзряване, това ще му напомня за важната връзка, която имаме със заобикалящия ни свят.

2. Направи му одеалце за първата годинка

Малко неща са по-сладки от бебешките дрешки, но бебетата растат толкова бързо, че понякога изглежда така сякаш твоето мъниче почти не е носило дрешката преди тя да му стане малка. Одеалце за първата годинка е чудесен начин да запазиш парченце от очарователното боди, с което не можеш да се разделиш, или червената пижамка с динозавърската муцунка, която винаги кара бебето ти да се смее.

И не забравяй спалното бельо от първата година: одеала, чаршафи и кърпи с неустоимо сладки бебешки мотиви. Събери всички неща, нарежи ги на квадрати и ги превърни в одеалце, на което ще можеш да се радваш и през идните години, а най-накрая да го дадеш на твоето дете, когато порасне.

3. Направи приказка за твоето бебе

Избери любимите си снимки от последните 12 месеца, които да влязат в книжка с историята на твоето бебе. Постави ги в бебешки лексикон и напиши приказка, която да подчертае специалните и важни събития от развитието на твоето бебе през първата година.
Не си по писането? Тогава включи снимките в слайдшоу и добави любимите песнички на твоето бебе като фон. Да му четеш неговата собствена приказка или да гледате заедно снимките му е чудесно допълнение към ритуала преди лягане на твоето бебче, като това ще му напомня колко специално е то и колко много го обичаш.

4. Остави негов отпечатък във времето

Използвай „направи си сам“ комплект, за да вземеш отпечатък от крачето или ръчичката на твоето бебе. Постави го в двойна рамка – отпечатъка от едната страна и снимка на бебето от първия му рожден ден от другата. С порастването на твоето бебе двамата с него ще можете да поглеждате малкия отпечатък и да си спомняте колко малко е било то.

5. Направи му капсула на времето

Събери предмети, които улавят същината на първата година на твоето бебе: снимка на дома ви, парче от любимото одеало на бебчето, дрънкалката, която то обожава, запис от любимата му песен и други. Запечатай ги в кутия, която то да отвори на 18-ия си рожден ден. Това е нещо, което и двамата ще помните до края на живота си.

Коментари

Коментари за “Оригинални идеи за първия рожден ден на твоето бебе”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар