С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Коментари за “Кърмене - кога и как да изцеждаме мляко?”

« Назад

Теодора Келм

Теодора Келм

19.01.2021 14:54:00

Бих Ви помолила първо да си проверявате източниците и също да ги споменавате, за да не заблуждавате читателите с грешна информация. Фактът, че гърдите са надути и текат в първите шест седмици, не е знак, че млякото е повече, гъдите се у§ат да се напаснат на потребностите на бебето. След първите няколко седмици количеството мляко се регулира спрямо нуждите. Колкото повече се изпумпва, толкова повече се активират млечните жлези и толкова повече мляко се образува, което не е нужно на бебето. Освен това млякото, което бебето изсуква в първите минути, е богато само на лактоза и не засища бебето. Млякото, което се образува след това, е богато на мазнини и реално е това, което на бебето е нужно, за да расте.

Моля Ви, не разпространявайте недостоверна информация, това влияе на здравето както на децата, така и на техните родители.

Напишете коментар

 Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби