С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Коментари за “Да се плаща ли на донори на сперма и яйцеклетки?”

« Назад

Илияна

Илияна

19.07.2018 10:42:06

Здравейте!Накратко ще разкажа моята история.Аз съм на 42 години,повече от 6 години се опитваме да имаме детенце с мъжа ми, той е на 39 год,но за съжалание неуспешно.Имаме 2 инсеминации неуспешни,след тях 2 инвитро (Мемориал в Турция) със стимулация по къс протокол: 6 яйцеклетки без трансфер,втора стимулация дълъг протокол 11 яйцеклетки ,върнаха ми две петдневни ембриончета ,ЧХГ -0,1 неуспешно. Замразени три на пети ден,един ЗЕТ на три бластоцита,отрицателен тест.Имам три хистероскопии за отстраняване на маточни полипи. Всички изследвания,които споменавате са направени вече и за съжаление причината е много сериозна .Преди четири месеца излезна и кариотипа при мъжа ми мъжки кариотип 46,ХУ ,при мен патологичен женски кариотип 46,XX, t(2;9)(q37;q22).Препоръки: само PGD и че шанса ми е само с донорска яйцеклетка.Взехме много трудно решение за донорската програма бях сигурна за себе си,че го предпочитам пред осиновяването,защото искам да усетя живота в себе си,детето да носи генетичния материал на бащата си.
Пручвах нещата във интернет. България,Русия,Мемориал фелиал в Кипър,Украина.Гърция,Чехия.Писах мейли на няколко фирми.на всички български координатори и т.н. Преди две седмици видях рекламата в интернет за клиника в Украйна Биотекс,писах също мейл на тях,получих отговор , и бих искала повече информация за инвитро с донорска яйцеклетка в тази клиника ?

Напишете коментар

 Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби