С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

"Разговорка"

Компютърната игра "РАЗГОВОРКА - игра с думи на български и английски език" от колектив ВИКСИС, e едно различно удоволствие за детето и един начин то неусетно и приятно да развива своята устна реч,  логично мислене и звукова памет. Продуктът е създаден от авторите на популярните игри "БУКВЕНКА", "ЦИФРЕНКА", "ПИСМЕНКА".

В компютърната игра "Разговорка" на колектив "Виксис" анимационните герои Лили и Ники произнасят думите, показват свързаните с тях картинки и задават забавни въпроси. За успешни отговори детето получава награди - музикални елементи от ритмични весели песни, които може да слуша и учи в раздел "Пускане на песни, караоке".

“РАЗГОВОРКА” е подходяща за деца на възраст 3 – 8 години, а също и за малчугани със специални образователни потребности. Предлага се като компакт-диск (CD-ROM). Може да бъде поръчана на онлайн на адрес http://www.viksysbg.com , www.family-bg.com или да бъде закупена в по-големите книжарници.

Коментари

Коментари за “"Разговорка"”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби