С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Лява ръка - дясна ръка!

Лява ръка - дясна ръка!Умението да се прави разлика между ляво и дясно е едно от най-трудните неща за усвояване от децата. Книгата  „Лява ръка – дясна ръка“ на издателство "Фют" помага на вашия малчуган да придобие неусетно и бързо едно от най-важните умения в съвременния свят.

4-5 годишната възраст е много трудна за детето. Тогава се определя водещата ръка на детето, защото от 20-седмична до 2-годишна възраст се наблюдава вълнообразна смяна на водещата ръка. От 2 до 4 години двете ръце са равностойни и еднакво активни. И чак към 4-5 години детето отдава предпочитание на едната от ръцете. Усвояването на посоките ляво-дясно е в основата на правилната ориентация не само по отношение на предметите, които заобикалят детето. Понятието  „ляво и дясно“ е в основата и на правилното   изписване на по-късен етап на буквите, цифрите и знаците в училище.

Книжката "Лява ръка - дясна ръка" съдържа подходящи илюстрации, разбираеми примери и забавни игри,помагат на децата да усвоят посоките ляво-дясно и да научат някои интересни неща за човешката ръка. Книгата е атрактивно оформена като две книжки, свързани в едно тяло.Цветните картонени страници на тази полезна книга могат да бъдат многократно разлиствани  от децата.

Коментари

Коментари за “Лява ръка - дясна ръка!”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби