С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Късметчета

Изтегли своето късметче!

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Любимите ти снимки, отпечатани на страниците на красива книга с висококачествен печат и живи цветове - от 25,90 лв.!

Детски хороскоп

Скорпион Видян: 117189 пъти | 19 коментара
Скорпион

Характер: Малкото скорпионче знае добре какво е и какво не е, чуждото мнение не може да промени убежденията му. То се ражда изкусен манипулатор и бунтар. С погледа си може да подчини всеки. Държи се естествено, говори точно и понякога саркастично, Струва ви се, че е прямо и открито, но то старателно пази тайните си. В същото време нищо не му убягва от погледа. Детето ви държи на близките си, но е безпощадо към тези, които си позволят да му навредят. Изглежда спокойно и уравновесено, но вътрешно кипи от неизчерпаема енергия. Почти винаги запазва желязно самообладание. Не показва по никакъв начин емоциите, които го владеят. Не прави фалшиви комплименти, защото ласкателството е под достойнството му.

Развитие:  Малкият Скорпион може да поеме в две посоки – нагоре или надолу. Ще ви се струва, че върви срещу вас във всяко действие. Приема уроци само от онези, които са по-силни от него. Малчуганът ви е надарен с детективски нюх, притежава невероятна прозорливост и желязна логика, за да дешифрира всяка загадка. Необикновено умно за възрастта си и отрано проявява страхотна съобразителност. Благодарение на проницателния си ум, е особено силно в теоретичните науки. Въпросите за религията, живота и смъртта особено ще го вълнуват. Проявява непрекъснат стремеж към обновление. Както може да бъде отличник, така може и да се нарежда сред най-големите пакостници. Ще се научи да чете много, защото е възприемчиво. Страстите и емоциите му ще се засилват с израстването му, но също така и способността му да ги контролира. Заложби на първенец.

Отличителни белези: От малко скорпиончето има пронизителен, дори хипнотизиращ поглед. Очите му проникват дълбоко в душата на събеседника им. Тембърът на гласа може да бъде мек, дрезгав или рязък, интонацията - спокойна и плавна, насечена или поривиста. Физиката му е здрава и впечтляваща. Чертите му са подчертано едри и остри, а носът - голям, понякога гърбав. Кожата обикновено е бледа, почти прозрачна. Веждите му са гъсти и сключени. Ръцете и краката на детето Скорпион са силно окосмени.

Подходящи професии: Скорпиончето се вижда конструктор на космически кораби, моряк, пожарникар, министър, естраден певец, спортист, дори президент. Каквато и професия да избере, ще бъде най-добрият сред останалите. От способността му да прониква дълбоко в човешката природа се ражда бележитият детектив, великият композитор, световноизвестният писател, неповторимият драматичен актьор.

СЪВЕТИ:  Насърчавайте заниманията на детето си със спорт, провокирайте ума му, насочете го към литературата, науката, медицината. Благословете мечтите му и уважавайте волята му. Избягвайте да му налагате своята представа за успешна кариера. Никога не нарушавайте обещанията си – скорпиончето много държи на лоялността и твърдата дума. Създавайте му спокойна и приятна атмосфера, особено преди лягане. Пазете го от опиати, лекарства и огън. Когато прояви инат, проявете твърдост и му покажете кое е редно и кое не. Не се поддавайте на погледа и привидното му спокойствие.

Вашите коментари

джени

джени

21.06.2014 18:58:52

хубав коментар
SISI

SISI

28.01.2014 11:40:26

Днес ставаме на 2г.3м.да ми е живо и здраво бебчето и все така да ме радва.Много си я обичкам, слънчицето на мама. Скорпионче сладко!
plammi plammi

17.06.2012 13:32:42

много ми харесва този хороскоп
desita

desita

23.09.2011 23:36:02

Имам дъщеря на 8год.и абсолютно всичко е вярно,само за гърбавия нос не е.Наистина,ако обещаете нещо на детето скорпион и не го изпълните горко ви,ще продължава да ви натяква докато не постигне своето.
ВИЧКОВА

ВИЧКОВА

04.04.2011 17:03:53

Много вярно казано наистина тези малки скорпиончета са много умни, но така трябва според мен нека отсега сами да си извоюват мястото под слънцето, а ние техните родители да ги насърчаваме и подкрепяме.

Напишете коментар

Моля пишете на кирилица. Коментарите на латиница ще бъдат изтривани.

Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби