С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Късметчета

Изтегли своето късметче!

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Любимите ти снимки, отпечатани на страниците на красива книга с висококачествен печат и живи цветове - от 25,90 лв.!

Детски хороскоп

Рак Видян: 114407 пъти | 17 коментара
Рак

Характер: Настроението на рачето ще се мени непрекъснато. Светът му е необикновено интересен. Запомня за цял живот преживяванията си. Копнее да бъде обичано и обгрижвано, но го е срам да си го признае. Много чувствително и емоционално. Шегите са неделима част от нрава му. За да не покажат колко са уяззвими се затварят в черупката си и демонстрират безгрижие. Страхува се от тъмното, от огъня или кибрита, от бързите коли и силните шумове, често дори и от животните или непознати хора. Въпреки че е много контактно, често се чувства самотно.

Развитие:  Семейната среда играе твърде важна роля при формирането на характера и влияе на настроението на малчугана. Докато е малко се поддава лесно на възпитание, но по-късно може да бъде обхванато от бунтарско поведение. Ако емоционалното развитие не е протекло правилно, става грубо, отмъстително и дори склонно към самоубийство. Често изпада в раздразнителност и се държи объркващо. Възможно е да си самовтълпи и измисли разни огорчения и несъществуващи обиди. Има невероятна памет и способност да помни дати и събития. Въображението му е силно развито, поради което често преувеличава. Непоправими инати.

Отличителни черти: Раците са два типа. Първият е красиво, кръглолико дете, с гладка кожа, широка усмивка и почти овални очи. Вторият е с уголемен череп, високи скули и изпъкнало чело. Склчяените вежди правят лицето да изглежда постоянно навъсено. Долната челюст е масивна. Очите са малки, дълбоки и раздалечени. Раменете са широки, а дланите и стъпалата са или по-малки от нормалното, или по-големи.

Подходящи професии: Занимава с антикварна дейност, събира и колекционира стари ценни вещи и реликви. Започва да работи от малко, защото печеленето на пари го привлича. Проявява силно влечение към бизнеса. Постоянно трупа материални блага и внимателно обмисля ходовете си. Всичко, което изработи, ще бъде грижливо разпределено, а по-голямата част от него навярно то ще спести. Навярно по-рано от другите деца ще си осигури финансова независимост и много ще се гордее с това. Често работи докато учи.


СЪВЕТИ: Проявявайте разбиране към смяната на настроенията. Ако виждате, че нещо го мъчи, а не иска да говори, не го насилвайте. Когато има нужда, то само ще ви потърси. Опитайте се да пробиете черупката му, като го приласкаете и му покажете, че го обичате такова, каквото е и уважавате качествата му. Обичта е най-подходящата стратегия да разтопите леда, но това не означава, че не трябва да сте строги. Когато е необходимо можете да го понатупате, но през останалото време бъдете нежни и най-вече – спокойни.

Вашите коментари

Стели

Стели

24.08.2015 12:54:03

Напълно вярно! Аз съм рак и всичко написано тук е вярно!
Стели

Стели

24.08.2015 12:53:25

Напълно вярно! Аз съм рак и всичко написано тук е вярно!
yoni_9

yoni_9

12.03.2012 10:47:28

не вярно това са пълни глупости
777 777

12.12.2010 22:07:18

ВЯРНО Е ,синът ми Виктор е РАК от А до Я.
Всичко написано ми е доста познато.Какво да ВИ кажа мъжът ми също е РАК......................................
teditto teditto

24.11.2010 09:33:35

Наистина има доста верни неща в хороскопа, особено за променливото настроение. Дъщеря ми е рак.

Напишете коментар

Моля пишете на кирилица. Коментарите на латиница ще бъдат изтривани.

Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби