С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Късметчета

Изтегли своето късметче!

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Любимите ти снимки, отпечатани на страниците на красива книга с висококачествен печат и живи цветове - от 25,90 лв.!

Детски хороскоп

Близнаци Видян: 104504 пъти | 18 коментара
Близнаци

Характер: В това дете със сигурност живее повече от един човек. Много жизнено, разговорливо и приятелски настроено. Още щом започне да лази, ще трябва постоянно да го дебнете, защото няма да стои на едно място. Енергията му е неизчерпаема. Има нужда от свобода за физически и умствени дейности. Близнаците имат проницателен поглед и разностранна дарба. Притежават чудесно чувство за хумор, тактичност, дипломатичност и ловкост. Липсва им обаче постоянство и търпение. Лесно загърбват старите ценности за сметка на неизвестното и новото, след което съжаляват за мигновено взетото решение. Сякаш има разминаване между думи и действия. Притежават изтънчено чувство за хумор и са по-умни от останалите.

Развитие: Контактно, будно и любознателно същество, изпреварило останалите деца в развитието си. Бързо се учи да чете. Остър ум и съобразителност. Обича да разговаря с хората и да споделя и черпят идеи. Често може да си служи еднакво добре с лявата и дясната ръка. Няма проблеми с чуждите езици, затова е хубаво да ги учи от рано. Може едновременно да учи уроците си и да слуша радио. Настроенията са променливи. Дарено с пъргав ум и богато въображение, добри имитаторски способности.   Имат нужда от развитие и са постоянно в търсене на новото.

Отличителни черти: Обикновено са със стройна и подвижна физика, по-високи от средния ръст. Имат леко изострени черти и кристално бистри очи – сини, сиви или светлокафяви. Погледът им е непостоянен и се стрелка във всички посоки. Кожата им е твърде бледа, но бързо почерняват. По правило носът им е издължен или изящен, но с правилна форма. Мъжете често оплешивяват над челото (вероятно след прекалено активна умствена дейност). Обикновено и двата пола имат високи чела. Пръстите им по правило са тънки и сръчни

Подходящи професии: Отличен търговец или рекламен агент. Политиката също му се удава заради способността му да убеждава. Фокусник, музикант или писател, всичко свързано с умствени усилия им подхожда. Може да станат добри хирурзи, зъболекари или часовникари.

СЪВЕТИ: Подхождайте с разбиране към неспокойния му темперамент и богатото му въображение. Напомнете му, че винаги трябва да казва истината, а разкрасената си история по-добре да напише в тетрадка. Опитвайте се да заинтригувате вниманието му, като обсъждате темите и идеите които го вълнуват.

Вашите коментари

от Мими

от Мими

20.07.2010 15:53:30

моят син е на 3 години и 1 месец,очите са му кристално бистри-сини,уме доста добре да имитира, на 1г.и 10 месеца правеше изречения от 7,8 до 10 думи в изречение,познаваше цветовете, половина азбука също,броеше до 10 на българси и до 12 на английски,изпр
траяна

траяна

18.02.2010 13:47:49

сина ми е на 3 г години и има фантазия за трима хороскопа го описва идеално......
sani67 sani67

22.01.2010 20:25:56

Моята дъщеричка е тази зодия.Тя е само на 1г и 7 мес,но описанието на външността и голяма част от поведението са ми до болка познати.Тя е страхотно дете!!!
ema010508 ema010508

28.12.2009 12:03:41

Е тук вече 100 процента истина, Ая е на 10 и половина и е точно такава и външно и като характер.
Беба

Беба

18.12.2009 02:39:16

Този хороскоп е 100% вярен.Мойта красавица е на 5 годинки и всичко съвпада при нас не 100 а на право 200%

Напишете коментар

Моля пишете на кирилица. Коментарите на латиница ще бъдат изтривани.

Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби