С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Късметчета

Изтегли своето късметче!

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Любимите ти снимки, отпечатани на страниците на красива книга с висококачествен печат и живи цветове - от 25,90 лв.!

Детски хороскоп

Близнаци Видян: 112930 пъти | 18 коментара
Близнаци

Характер: В това дете със сигурност живее повече от един човек. Много жизнено, разговорливо и приятелски настроено. Още щом започне да лази, ще трябва постоянно да го дебнете, защото няма да стои на едно място. Енергията му е неизчерпаема. Има нужда от свобода за физически и умствени дейности. Близнаците имат проницателен поглед и разностранна дарба. Притежават чудесно чувство за хумор, тактичност, дипломатичност и ловкост. Липсва им обаче постоянство и търпение. Лесно загърбват старите ценности за сметка на неизвестното и новото, след което съжаляват за мигновено взетото решение. Сякаш има разминаване между думи и действия. Притежават изтънчено чувство за хумор и са по-умни от останалите.

Развитие: Контактно, будно и любознателно същество, изпреварило останалите деца в развитието си. Бързо се учи да чете. Остър ум и съобразителност. Обича да разговаря с хората и да споделя и черпят идеи. Често може да си служи еднакво добре с лявата и дясната ръка. Няма проблеми с чуждите езици, затова е хубаво да ги учи от рано. Може едновременно да учи уроците си и да слуша радио. Настроенията са променливи. Дарено с пъргав ум и богато въображение, добри имитаторски способности.   Имат нужда от развитие и са постоянно в търсене на новото.

Отличителни черти: Обикновено са със стройна и подвижна физика, по-високи от средния ръст. Имат леко изострени черти и кристално бистри очи – сини, сиви или светлокафяви. Погледът им е непостоянен и се стрелка във всички посоки. Кожата им е твърде бледа, но бързо почерняват. По правило носът им е издължен или изящен, но с правилна форма. Мъжете често оплешивяват над челото (вероятно след прекалено активна умствена дейност). Обикновено и двата пола имат високи чела. Пръстите им по правило са тънки и сръчни

Подходящи професии: Отличен търговец или рекламен агент. Политиката също му се удава заради способността му да убеждава. Фокусник, музикант или писател, всичко свързано с умствени усилия им подхожда. Може да станат добри хирурзи, зъболекари или часовникари.

СЪВЕТИ: Подхождайте с разбиране към неспокойния му темперамент и богатото му въображение. Напомнете му, че винаги трябва да казва истината, а разкрасената си история по-добре да напише в тетрадка. Опитвайте се да заинтригувате вниманието му, като обсъждате темите и идеите които го вълнуват.

Вашите коментари

елена

елена

29.06.2015 10:42:47

аз съм на 11 години и това което пише е все едно някой ме е описал
zdrava zdrava

07.06.2012 11:29:40

Всичко написано за близнаците е вярно за моя малък звяр.Понякога се чудя как намира сили да се движи постоянно и все да пита нещо.
Наталия

Наталия

02.03.2012 00:33:36

Децата,зодия Близнаци са като фон-дори да не ги слушаш,те не спират да говорят! :))
ЕП

ЕП

08.10.2011 22:23:25

Описанието е вярно и за едно от децата ми, което е от тази зодия.
Райна

Райна

18.08.2011 14:06:05

Наистина е вярно. Моето дете е близнаци и е невероятно щур, артистичен и забавен. В един момент може да те накара да се умилиш до неузнаваемост, в следващия да те ядоса, а накрая да те разсмее. И всичко това прави в движение и никак не се изтощава и изчер

Напишете коментар

Моля пишете на кирилица. Коментарите на латиница ще бъдат изтривани.

Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби