Привет!!!!!
Е, момичета благодаря, направо ми напълнихте душата.А съм качила 2-3 килца от отслабването насам.Но то и спирането на кърмата оказа влияние, защото гръдния ми кош се поприбра.Може това допълнително да ме вталява

Но ми е добре, не се ограничавам във видовете храни.Гледам само 5 дни на 15 да съм само на месо и зеленчуци.Отразаява ми се добре на коремната мускулатура.Но тук 2-3 дни хапнах доста баници и питки, ще спиртам тестото.
Иначе наклеветих мама на Лазар и той се качи и й каже да не се правят подобни коментари повече

Детската градина сме станали.
А снощи умра добър приятел и съсед на свекърва ми и Лазар.Техните синове са набори на сестрите му, т.е. малко по-голми от Лазар.Но са много близки и Лазар едва седеше на масата снощи.Сега излезе да види с какво може да им помогне.Но това е живота - днес си тук - утре те няма.
Подаръка е много добър, но ако бабата на Стефан е около 70 години, колкото е моята свекърва разбирам защо говори така

Но микровълновата фурна е един от най-задължителните уреди в кухнята.При нас тя бръмчи нон-стоп.Дано поне умее да се радва на подаръци, моята свеки губи вече дори това умение.Всичко, което й е подарено последните 2-3 години си стои в опаковките, независимо, че са все потребни неща.
Е, момичета това време се върна обратно в зимата.Не че съм очаквала нещо друго от март месец, но надежда за хубаво време никога не губя.А то сняг от другата седмица.Дано да е последния и да се маха зимата.Въпреки че слушам разни неща за сняг и през април.Дано да са само лошо прогнози.
Харесах частна ясла за Велина, ние до държавна няма да се доредим.Не ми е страшно близо, но поне е до булеварда, по които минава маршрутката, с която ще ходя на работа.Впонеделник ще ходим да я видим на живо, да видим и какви са ни шансовете да ни вземат септември и каква е цената.Не са дали в интернет тарифата.Но като гледах нещата, които ми харесваха все са около 500 лв.Но нали е само за една година, ще се примиря, само Лазар да получава заплатата, която очаква.Тогава няма да има проблем, моята заплата ще покрива градината и заема на нашите.А за мен ще остават от заплатата на Лазар.
Ох, Велина пощурява вече, ще я навлека след малко и ще я изведа, ще помръзуваме малко, но поне да се измори.
Е, това, ще ставам.Лек и усмихнат ден!!!!!