здравейте, мацки
ами то с детето и т.н. не успях да обикалян и да намеря. направих друг тип украса. но пък в топлото такси направо ми се разкапа тортата, отделно докато я опаковах вкъщи маймунчо си напъха ръката до китката - но майка остана най-възхитена от Мончовият отпечатък. та за напред ще знам - да не се старая много много - просто Мони да си навре ръцете тук-там и воала!
ние в последно време не излизаме много по центъра. караме го на дивеене пред блока. то с тоя стоеж пред кухнята е ужас - камиони, прахоляк! нямам думи.
що се отнася до празниците и тая година ще сме с домашно парти. все още не знаем крайният брой на гостите. мисля пак като предната година да е вкъщи - че с молкото ми е по-спокойно така. като му се доспи да си е в неговото легло. най-вероятно ще сме с още няколко приятелски семества с деца. зора е с почистването и миенето на следващият ден. ама мъжо се оправя с по-голяма част от `мръсната` работа

. а иначе готвенето си го разпределяме. и така хем масата е препълнена, хем всеки прави по малко неща. не ми се кара по заведения! въпреки, че допреди да забременея не излизахме от кръчмите, сега някак си покрай седенето вкъщи с малкият съм отвикнала и от пушека и от дънданията. а и ще има и куп пияни младежи. не ми се посреща така празника. а и ще ми е интересно да наблядавам тази година реякцията на пух - миналата беше още бебе. не че пак не обра точките. беше заспал, но точно 15 минл преди 00ч се събуди и като герой изтърпя всичките гърмежи, дори се забавлява и се хили, в 00р29 пак заспа!най-смешното беше когато преди НГ го вземах с хола при компанията - естествено бяха се заформили разговори на групички, и нашият като видя, че никои не му обръща внимание тупна по масата и взе да вика `аа-а`, сякаш им се кара
а вие? как ще посрещате НГ? а какви подаръци ще си разменяте? дайте идеи за подаръци, какво ще вземате на децата? много ми е трудно, а всеки ме пита и препира