drMario написа:
Здравейте Петя,
искам малко уточнение:
------колко тежи детето
------колко е високо
------колко време сте я кърмели
------като се разболее - по колко дни е температурата, свързана ли е с други симптомо - хрема ,кашлица и др.
------ходи ли на ясла
------някои общи черти от характера - затворена, кротка, или палава, привързана към вас и др.
Здравейте,д-р Янакиев!
Мартина е 12кг.Висока е 88-89см.Кърмена е не повече от седмица.От тогава е била на АМ.Не мога да го нарека и кърмене нейното,защото беше доста на сила.Само си въртеше главичката и не искаше да засуче.В резултат на това получих мастит и 39 градуса температура,кърмата рязко намаля и се наложи да минем на адаптирано мляко.
Като се разболее температурата е около 2-3дни докато подействат лекарствата.Сещам се само за един случай,когато температурата беше съпроводена и с хрема,и с кашлица(като изкара вирусен бронхит и ни избиваше един кучешки зъб).
Мартина не ходи на ясла и май не се очертава да тръгне в скоро време.
Като характер е доста палава,много будно дете,говори много.Вече спокойно мога да си водя разговор като с голям човек.Освен,че е палава и е доста ината на моменти.Прави ми впечатление,че като е на вън с други деца е игрива,но на моменти в някои ситуации идва да търси моята помощ(например ако някой и вземе играчка или пък я удари някое дете).Тогава задължително идва да ми се жалва.
В къщи постоянно ме търси,но пък без проблем я оставям на гости в някоя от бабите с преспиване и тогава въобще не ме търси.
Надявам се да съм Ви помогнала с тази информация.