www.moetodete.bg
http://www.moetodete.bg/forum/

КИНО
http://www.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=29&t=463
Страница 1 от 1

Автор:  daniela6 [ Пет Юни 13, 2008 12:02 am ]
Заглавие:  КИНО

Какво ще кажете да споделяме и за нови филми....аз от доста време търсех един нов български филм,и най-накрая го открих-"Шивачки"(нещо съм зажадняла за хубаво българско кино),а дали този филм "става"ще ви кажа като го изгледам... Също съм мераклийка и на кино версията на "Сексът и градът",тъй като няма как да отида да го гледам на кино(няма кой да ми пази детето),ще го тегля от net-а като се появи.

Автор:  tatyana [ Пет Юни 13, 2008 9:52 pm ]
Заглавие: 

Аз даже немога да си спомня кога последно съм ходила на кино.Все не ми остава време, а и вечер съм толкова уморена, че ако се загледам в някой филм винаги ми се доспива и немога да го догледам до края.

Автор:  daniela6 [ Нед Юни 15, 2008 1:04 am ]
Заглавие: 

Танче,да ти кажа в повечето случаи и аз съм така,ама чат пат ми става нещо та се открехвам да изгледам някое филмче,ей така за спорта и за готината емоция. :bounce:

Автор:  galka2 [ Пон Юни 16, 2008 5:53 pm ]
Заглавие: 

Моето съкровище скоро свали новия филм с Индиана Джоунс, но все още не сме го гледали. На кино ходехме редовно преди да родя. Дори накрая си носех документите за всеки случай. :D Сега, като се замислих, дори не си спомням кой филм гледахме последно. :oops:

Автор:  Ninkata [ Вто Юни 17, 2008 5:07 pm ]
Заглавие: 

Ама и тия билети много ги увеличиха по 8 лв. И като си вземем и пуканки и кола и то... Та предпочитаме домашното кино :wink: .

Автор:  galka2 [ Вто Юни 17, 2008 11:28 pm ]
Заглавие: 

Ninkata написа:
Ама и тия билети много ги увеличиха по 8 лв. И като си вземем и пуканки и кола и то... Та предпочитаме домашното кино :wink: .

Еее, Нинка! :D Не можеш да сравняваш киносалона с домашната обстановка. А и едва ли всеки ден ги даваш тези пари за кино. Все може да се прежалят 30-тина лева за приятно прекарване примерно един път в месеца, нали? :D Особено когато излезе някой много хубав филм, предпочитам да го гледам на широк екран.

Автор:  daniela6 [ Вто Юни 17, 2008 11:47 pm ]
Заглавие: 

Ние скоро не сме ходили на кино.Преди да се роди малкия доста често го правехме.Направо ме сразихте с цената на билета,не че е много,просто се изненадах....не съм разбрала кога са станали толкова(почувствах се малко като замразена преди около столетие)УЖААААААС.....ама за жалост няма кой да ни гледа детето,та да излезем с баща му,бабите са много далече.Та с други думи продължаваме с домашното кино,пък някой ден...

Автор:  daniela6 [ Пет Юни 27, 2008 11:00 am ]
Заглавие: 

Ей,момичета,забравих да ви пиша,че BG филма"Шивачки"е страхотен,поне според мен.Ако ви се рискува,гледайте го.АТАКА-А-А-А-А!!!

Автор:  loretka [ Пет Юни 27, 2008 11:17 am ]
Заглавие: 

И аз съм голяма мераклиика да го гледам този филм,но още не мога да го намеря :?

Автор:  galka2 [ Пон Яну 18, 2010 10:19 pm ]
Заглавие: 

Момичета, миналата седмица ходихме на кино да гледаме новият филм "Аватар" на 3D, но в Арената обаче. В киното на мола билетите бяха резерве до края на седмицата и не можахме да си вземем билети. Та се прежалихме и отидохме в Арената. Определено си заслужава да се гледа. :wink:

Автор:  Ninkata [ Пет Яну 22, 2010 12:00 am ]
Заглавие: 

Ние решихме да изчакаме и да не го гледаме на 3Д, а като го пуснат като обикновен филм. Много хора се оплакват от главоболие след толкова дълго 3Д и затова ще пропуснем. Аз съмс мигрена, Боби и той има проблеми, та няма да рискувам.
Надявам се по-скоро да го пуснат в нормалния вариант, че и аз искам да го гледаме на широк екран.

Автор:  galka2 [ Пет Яну 22, 2010 12:15 am ]
Заглавие: 

Да, Нинка, това е недостатъка на 3D-то. Иначе Ради го гледа първо на компа, а после ходихме на кино. Дано скоро го пуснат като нормален филм за да можете да му се насладите. :wink:

Автор:  Ninkata [ Пет Яну 22, 2010 4:43 pm ]
Заглавие: 

Дано! :D
Иначе аз веднъж ходих на 3Д, малко преди да родя и нямах никакво главоболие след това. Бяхме двамата с Арчи и гледахме "Чудесата на океана". Филмът беше кратък, мисля че около 40 минути, ако не се лъжа, та може и затова да не са ни болели главите след това.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/