www.moetodete.bg
http://www.moetodete.bg/forum/

Цифрова тв и надежден нет откъде?
http://www.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=29&t=4372
Страница 1 от 3

Автор:  veselu6ka [ Чет Юни 09, 2011 4:56 pm ]
Заглавие:  Цифрова тв и надежден нет откъде?

Бихте ли споделили към кой интернет и кабелен доставчик сте? Ние досега бяхме при Близоо /бившите Евроком и Кейбълтел/, но сме крайно разочаровани и сега се оглеждаме за по-добра алтернатива. Искаме да минем на комбиниран пакет - ТВ и нет за по-лесно. Моля за съвети :)

Автор:  rosana [ Чет Юни 09, 2011 5:30 pm ]
Заглавие: 

И аз се интересувах от този въпрос. Моя приятелка сподели за кахърите си от интернет доставчик.Но го сменила и сега е към нет1, доволна е и на мен го препоръча.

Автор:  norabosa [ Вто Юни 21, 2011 5:30 pm ]
Заглавие: 

До скоро бяхме на Близуу и се махнахме от там с кеф! Наши приятели с техническа грамотност ни препоръчаха за кабелна НЕТ 1 и евентуално Мегалан, но посъветваха НЕТ 1, ако имат покритие - сигурно изградена оптична система и добро обслужване. Ние сме доволни и от нета и от ТВ. До сега не сми имали проблеми - нито ни е прекъсвал интернета, а ТВ е с високо качество. Успех! :)

Автор:  Tzveta [ Чет Юни 23, 2011 4:48 pm ]
Заглавие: 

Мегалан имат добро покритие и примамливи оферти в момента. Една от тънките оферти за интернет е 5 лв за първите 6 месеца, и втората половина по 25 лв. Другата оферта, за която четох е кобинирана - 12,45 на месец за интернет, ТВ и мобилен тел. Мисля, че важи за първите 3 месеца, а после е 22 лв, което за 3 услуги е направо без пари

Автор:  veselu6ka [ Чет Юни 23, 2011 5:37 pm ]
Заглавие: 

Момичета мерси за съветите. Ще поразучим тук там и ще поразпитам и наши приятели и ще решим. То така или иначе д-ра още не ни е изтекъл, май имаме още месец ...

Автор:  rosana [ Сря Юни 29, 2011 5:52 pm ]
Заглавие: 

Ние по препоръка на моя приятелка мислим да се възползваме от НЕТ1. Тя вече няма оплаквания, както беше с предишния й доставчик Близо, милата много се ядосваше с тях, интернета й непрекъсното зацикляше.

Автор:  norabosa [ Чет Юни 30, 2011 4:13 pm ]
Заглавие: 

Ако си се спряла на НЕТ 1 няма да сгрешиш. По-горе ще видиш моето мнение. На мен най-силно впечатление ми направи, че служителите им са любезни, знаещи и отговарят своевременно, което говори, че се инвестира в обучение на персонал. Демек, не са еднодневки, както повечето кабеларки, търсещи само бързата печалба. Мятай се! 8)

Автор:  veselu6ka [ Вто Юли 12, 2011 3:07 pm ]
Заглавие: 

Момичета голямо благодаря за съветите... Аз станах спец, разучих всички възможни опции за комбинирани пакети ТВ + НЕТ и действително в момента има доста добри предложения... НЕТ1 наистина имат добри предложения, но в нашия кв нямат голямо покритие все още. Та алтернативата ми е Мегалан. Те също в момента атакуват с яки оферти. Даже последно им четох на сайта, че пускат Домашна видеотека. Който има цифрова ТВ към тях, си поръчва през ТВ и дистанционното нови филми от домашната видеотека... Май към тях ще се ориентираме, че другите големи скъпари се оказаха

Автор:  smilegirl [ Вто Юли 12, 2011 3:29 pm ]
Заглавие: 

По-добре се възползвай от комбинираните пакети, колкото до Мегалан бих ти ги препоръчала ползвала съм техните услуги, точни са и в обслужването и в това, което предлагат като качество.

Автор:  norabosa [ Сря Юли 13, 2011 4:01 pm ]
Заглавие: 

Виж, ако НЕТ 1 могат да стигнат до теб, с покритието, де - имат много добра оферта - 30лв. - 18 месеца договор, нет и цифрова ТВ, като от тези 18 месеца 3 месеца са ти безплатни и можеш да ги ползваш когато поискаш в рамките на договора. 90 лева, са си 90 лева, таман да си направиш някой подарък... :D

Автор:  Tzveta [ Сря Юли 27, 2011 11:18 am ]
Заглавие: 

Мегалан в момента имат комбинирани оферти за цифрова тв + 20 HD канала + нет за по 25-29 лв... Ние вече гледахме няколко от безплатните филми от домашната видеотека. Много ме впечатли българският филм "HDSP - Лов на дребни хищници"... Заслужава си, препоръчвам го :) Браво на екипа, радвам се, че бг киното започва да се заражда

Автор:  Stamena [ Сря Юли 27, 2011 12:09 pm ]
Заглавие: 

Това нова оферта ли е? аз знам за мегаланци, че имат предложение 3 в 1 с нет цифрова и телефон за 12 и 45 на месец, пък и с тази видеотека офертата си стана още по-интересна, питам че аз засега съм само интернет потребителче :wink:

Автор:  norabosa [ Вто Авг 02, 2011 4:07 pm ]
Заглавие: 

Дами, излезна една много, ама много практична оферта от тези, дето съм им фенка - НЕТ 1. Предлагат за 25 лв. ТВ+нет и към това Безплатна застраховка на жилището! А и май застраховката можеш да я ползваш за което и да е жилище. В тези смутни и крадливи времена застраховката може да свърши добра работа - не дай си Боже, разбира се...

Автор:  rosana [ Вто Авг 09, 2011 2:01 pm ]
Заглавие: 

norabosa написа:
Ако си се спряла на НЕТ 1 няма да сгрешиш. По-горе ще видиш моето мнение. На мен най-силно впечатление ми направи, че служителите им са любезни, знаещи и отговарят своевременно, което говори, че се инвестира в обучение на персонал. Демек, не са еднодневки, както повечето кабеларки, търсещи само бързата печалба. Мятай се! 8)


ти май ще вземеш да ме зарибиш по НЕТ1, осведомяваш ни тука за новостите които не звучат никак зле, сега и това със застраховката ме привлича, ще помисля. :)

Автор:  nalokin [ Вто Авг 09, 2011 8:47 pm ]
Заглавие: 

Мегалан цифрова телевизия и интернер. Интернетът е много добър, а кабелната я ползваме за 2 телевизора. Цената мисля, че беше 50-55лв с договор за 1 година :)

Страница 1 от 3 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/