Какво трябва да знаете за неизбежното покачване на килограмите през 9-те месеца?
Според статистиките все повече деца в невръстна възраст имат проблеми с очите и...
Повечето хора знаят кой е зодиакалният им знак. Не всички обаче знаем кое...
Внезапното среднощно събуждане може да сполети всеки от нас и причините за това...
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Stamena
|
Публикувано на: Пет Апр 09, 2010 11:44 am |
|
 |
прохождащ |
 |
|
Ще паднат ли според вас лихвите по ипотечните кредити в България?
Аз честно казано се надявам това да стане. И като че ли се забелязва такава тенденция. Наскоро ако не се лъжа ПИБ предложи ипотечен кредит от 7,8% лихва в евро. Дано и другите банки последват този пример и облекчат малко клиентите си.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
alelex
|
Публикувано на: Вто Апр 13, 2010 6:23 pm |
|
|
Еми те падат вече, макар и бавно. Но според мен засега ще се задържат в този диапазон. Предложението за което казваш, Стамена е наистина доста добро. Поне на мен ми изглежда такова. Аз се поразрових малко за повече инфо и видях, че ПИБ всъщност предлагат едно много добро ГПР - 8,89% (това е всъщност показателя по който трябва да се ориентират хората, все пак има там разни месечни, годишни такси по обслужването му, такси по усвояването и т.н. Та това ГПР включва и тези подробности). Другото което ме изненада беше, че банката поемта разходите по застраховката на имота, което си е още 200 - 300 евро на година.
Другите банки не изостават. ОББ и Уникредит и те предлагат интересни оферти. Все пак трябва да има конкуренция.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Calista
|
Публикувано на: Пет Май 28, 2010 3:09 pm |
|
|
Като че ли падат лихвите, ето например гледам, че ПИБ, Алфа и някои от другите банки пускат примамливи промоции с нсики лихви, но обикновено са само за 1 - 2 години и след това не е чак толкова изгодно. Но и това е нещо, за тези които имат нужда.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maminkavania
|
Публикувано на: Пет Май 28, 2010 4:37 pm |
|
 |
бърборко |
|
За тези, които тепърва ще вземат такива кредити може и да е по-добре, но ние, дето плащаме вече взети, плащаме по-голяма лихва от първоначалната по простата причина, че банката може едносттранно да променя лихвата, когато иска. Сега просто мятат поредната стръв на кукичката, а рибки много...никой не се набутва с кредит без нужда, а нужди много...
_________________ Криси, Кати, Дани
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
Модератор: galka2 |
|