www.moetodete.bg
http://www.moetodete.bg/forum/

Нова кредитна карта
http://www.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=16&t=3663
Страница 1 от 1

Автор:  Stamena [ Чет Фев 25, 2010 6:57 pm ]
Заглавие:  Нова кредитна карта

Здравейте,
Всички знаем как се справяме в условията на криза и малко странична помощ няма да е излишна. Бих искала да си изкарам кредитна карта, но предполагам, че в момента е много трудно издаването на нови кредитни карти. Някой да знае банка, където процедурата е лесна и бърза? А и да са добри условията естествено. Предварително благодаря.

Автор:  Stamena [ Чет Мар 18, 2010 12:45 pm ]
Заглавие:  Кредитна карта

Да ви се похваля, вече съм собственичка на кредитна карта. Поразрових, проверих и в крайна сметка само за 3 дни от Първа Инвестиционна Банка ми изкараха кредитна карта без никакъв проблем. За сметка на това няколко банки ми бяха отказали, че било криза и т.н., а при други условията бяха направо кожодерски. И така.

Автор:  vili80 [ Чет Мар 18, 2010 7:56 pm ]
Заглавие: 

Не искам да те разочаровам,ама тези кредитни карти са си таралеж в гащите.Аз си направих една преди време в ОББ с 1000 лева,колкото да имам ако нещо се наложи спешно инъче нямаше да я пипам.След около година ми увеличиха лимита на 2000,а после и на 3000 лв.Уж нямаше да харча от там,ама те все като нестигат и малко по малко картата се изпразни.А лихвите на такава сума са доста големи.Рефинансирах си кредита,за да напълня картата и да я закрия,за да избегна високите лихви.И знаеш ли какво стана?Отивам аз в банката да закрия картата,а те ми викат,че като дългогодишен техен клиент,мога да взема друга кредитна карта с по-ниски лихви и че тази нямало смисъл да я закривам,понеже вече са си дръпнали такса за следващата година.И така - не само,че не закрих картата,ами и си направих втора с 2000 лв.Сега след като ни удари кризата и мъжът ми го съкратиха,а и станахме трима,прибягваме все към картите и вече и двете са празни.Плащаме огромни лихви,а докато направя вноска и пак я тегля.Незнам дали някога ще мога да ги напълня.Затова съм на мнение,че хем с тях не е хубаво,хем и без тях нестава.Дано не ти се налага да я ползваш.

Автор:  Stamena [ Пет Мар 19, 2010 7:14 pm ]
Заглавие:  Кредитна карта

Напълно съм съгласна, но все пак спасяват положението в определен момент. Ще гледам да внимавам.

Автор:  Calista [ Пет Май 28, 2010 3:19 pm ]
Заглавие:  кредитната карта ...

Кредитната карта определено е като таралеж в гащите, но е нещо без което не може и трябва да има една съвременна жена. Въпросът е обаче да попаднеш на добри условия или да хванеш някоя промоции в банките. Аз имам на Пощенска, но много от моите познати са си изкарали от ПИБ, защото били с много изгодни параметри и имали облекчена процедура по кандидатстване.

Автор:  hlebarki [ Съб Юли 10, 2010 8:27 am ]
Заглавие: 

най-добрата банка за целта е - цкб !

Автор:  Stamena [ Пон Юли 19, 2010 5:43 pm ]
Заглавие: 

И защо? Казвай, че да знаем занапред!

Автор:  vanity [ Вто Окт 12, 2010 4:03 pm ]
Заглавие: 

Я да побутна темата-мие искаме да си изкараме такаква карта т.к. с тези бавиния на майчинските от безпаричие за малко да не мога да заведа детето на лекар. затова решихме да си направим кредитна карта но никак ни няма в банкирането. Моля дайте съвет за добри условия в някоя банка?

Автор:  Stamena [ Пет Окт 29, 2010 2:36 pm ]
Заглавие: 

какво да ти кажа, много гледах и четох по този въпрос, но това което мога да те посъветвам е да пробваш в Първа инвестиционна банка. Ние там си изкаразахме кредитна карта някъде през пролетта и засега сме много доволни и като условия и като обслужване от банката. Успех-

Автор:  alelex [ Сря Дек 01, 2010 4:01 pm ]
Заглавие: 

Нещо интересно прочетох, за безконтактни карти. Само не съм сигурен дебитни ли само или и кредитни. Май за дебитни щото така или иначе с кредитната не си въвеждаш пин. Става въпрос за такова таксуване допираш си картата до устройството и си готов. Като лифт карта. Доближаваш и заминаваш. Доста удобно звучи. За сега само Първа инвестиционна ги предлагат.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/