www.moetodete.bg
http://www.moetodete.bg/forum/

Зимната почивка
http://www.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=16&t=1384
Страница 1 от 1

Автор:  daniela6 [ Пон Дек 01, 2008 1:44 pm ]
Заглавие:  Зимната почивка

Почивате ли зимата?Ако Да къде ходите и как се забавлявате(със или без деца)?
Наща традиция откакто се е родил Цецко(вече почти 2 години) февуари или март месец ходим задължително на Банско и обикаляме и други местенца,където още не сме били.А октомври месец(още не е зимата ,но почти) предприемаме нова обиколка из България. :0808:
През тези два периода се чувствам уникално,а и всъщност мъжа ми само тогава може да си вземе по-големи отпуски.И въпреки,че съм много зиморничава,зимата за мен стана много любим сезон,защото това е времето ,в което се отдавам изцяло и само на семейството ми.!!!

Автор:  danistefanov [ Пон Дек 01, 2008 4:37 pm ]
Заглавие: 

Ние ходим на Боровец. От както се роди Дани, вече три пъти сме ходили заедно с него, но както се очертава следващия път ще го оставим на бабите,понеже имаме резервация за Нова година там, а той вече не иска да спи извън вкъщи.Като беше по-малък не му правеше впечатление, но сега- да.Тя още не е сигурна работата, може и в последния момент да размислим и да си го вземем с нас, ще видим!

Автор:  tatyana [ Вто Дек 02, 2008 9:58 am ]
Заглавие: 

Ние досега зимата никъде не сме ходили на почивка.Надявам се някой ден и това да стане.

Автор:  ilito82 [ Вто Дек 02, 2008 5:16 pm ]
Заглавие: 

tatyana написа:
Ние досега зимата никъде не сме ходили на почивка.Надявам се някой ден и това да стане.

май и ние така

Автор:  mariela82 [ Вто Дек 02, 2008 6:30 pm ]
Заглавие: 

tatyana написа:
Ние досега зимата никъде не сме ходили на почивка.Надявам се някой ден и това да стане.

И ние така

Автор:  ivilini [ Вто Дек 16, 2008 3:46 pm ]
Заглавие: 

Докато бяхме студенти с мъжът ми ходихме много често на Пампорово , но откакто започнахме по сериозно с работата и вече като се роди малката - никъде не сме ходили :sad:

Автор:  harmony [ Пон Яну 05, 2009 4:51 am ]
Заглавие: 

Ние за повече време ходихме миналата година след сватбата през януари на Чифлика. Много ме беше яд, защото се интересувах само какво да хапна, как да си легна да изгледам някой филм и как да спра цигарите. А мъжа ми през това време на масаж, на басейн. Добре му беше. За мен понеже не карам ски, сноуборд това/спа хотелите/ е начин да почивам през зимата, малко е скъпо , но е страхотна глезотия. Иначе с удоволствие бих ходила пеша на някакви по-човешки преходи, да не са 12 часа ходене до хижа незнам коя си, в компания, в която ако измрънкаш всички те гледат накриво. Да кажем че притежавам умерено спортен дух. Всъщност това с ходенето е много добра почивка за всички сезони, но аз нямам подходящи обувки, все си камня да отделя пари и да си купя, но не стигам до тях. Трябва да отделя поне 200лв за грозни груби обувки, без които обаче не можеш да предприемеш нищо що годе сериозно без да си създадеш проблеми с краката. А допреди да родя сме ходили тук там на кратички екскурзийки. Миналата година ходихме до Узана и до Павел баня. Другата седмица на 12.01 е първата годишнина от сватбата ни и се чудя какво да организирам. Мислех да отидем до Чифлика за 2-3 вечери, но ще ни излезе доста пари, а ние с е поохарчихме с Англия. Крайният ми вариант е някой ресторант в София, но ми се искаше нещо по-романтично. Приемам всякакви идеи.

Автор:  eli1900 [ Пон Яну 05, 2009 2:03 pm ]
Заглавие: 

nie ne hodim na zimna po4ivka za6toto maja mi ne haresva da odi na planina :) :roll:

Автор:  JANKA [ Пет Яну 09, 2009 11:25 pm ]
Заглавие: 

Зимната си почивка повечето пъти прекарвам в Трявна.....това ми е любимото място през зимата,та дори и през лятото,страхотно е много се отпускам там.За съжаление тази година ще трябва да пропусна Трявна,защтото бебо е много мъничак още :)

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/