www.moetodete.bg
http://www.moetodete.bg/forum/

Ремонт на спалнята
http://www.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=5590
Страница 1 от 1

Автор:  mariq55 [ Съб Яну 11, 2020 11:53 am ]
Заглавие:  Ремонт на спалнята

Здравейте! Искаме да си поосвежим спалнята. Можете ли да ни насочите от къде да си купим нови и хубави легло и гардеробче? :)

Автор:  julina [ Съб Яну 11, 2020 6:53 pm ]
Заглавие:  Re: Ремонт на спалнята

В Икеа има всичко при това на добри цени! Ние от там си обзаведохме целия апартамент :) Имат супер много предложения за спални. Вижте още на сайта им :)

Автор:  mariq55 [ Пон Яну 13, 2020 1:01 pm ]
Заглавие:  Re: Ремонт на спалнята

Така е, и ние за Икеа си мислехме! Благодаря все пак :)

Автор:  petoff [ Вто Фев 25, 2020 3:43 pm ]
Заглавие:  Re: Ремонт на спалнята

И аз съм се насочил към Икеа за обзавеждането, когато му дойде времето. Гледах и други мебелни фирми, но качеството ма предлаганите от тях мебели и обзавеждане е много лошо. Цените в Икеа са малко по-високи от другите магазини, но пък колкото неща съм купувал от тях винаги са били изключително висококачествени. За сега съм на вълна строителни материали и търся мнения от къде мога да си ги набавя на добра цена. Приятели ми казват, че в големите хипермаркети цените са много по-високи в сравнение с търговиите на едро и борсите за строителни материали. Дори ме посъветваха да ида в Илиянци и там имало някакъв склад на немски фирма baustoff metall предлагащ материали за сухо строителство, които били на много изгодни цени.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/