www.moetodete.bg
http://www.moetodete.bg/forum/

Пари за ремонт на покрив
http://www.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=5251
Страница 1 от 1

Автор:  elka [ Сря Май 02, 2018 10:30 pm ]
Заглавие:  Пари за ремонт на покрив

Покривът ни е в окаяно състояние. От няколко години отлагаме да направим ремонт, но вече не може да се отлага. Днес виках майстор, за да го види и ми кажа, че ремонтът е повече от належащ. Аз това го знам, но нямам много пари и не знам какво да правя. Опасно е да стоим с такъв покрив, откъде мога да взема пари най-лесно?

Автор:  mariq55 [ Чет Май 03, 2018 10:22 pm ]
Заглавие:  Re: Пари за ремонт на покрив

Не отлагайте подобно нещо, защото може да стане доста опасно и да навредите на себе си, а не дай си боже на децата. Не отлагай в никакъв случай! Теглила ли си някога бърз кредит? В https://cashcredit.bg/ има различни кредити в зависимост от нуждите на клиента. Последно теглих преди 5 месеца, сега не знам какви са условията, така че може да провериш.

Автор:  tonkata [ Съб Май 26, 2018 10:35 pm ]
Заглавие:  Re: Пари за ремонт на покрив

Колкото повече се бавите, толкова по-зле. Сега е перфектното време за ремонт на покрива, защото лятото идва. Гледайте да стане готов преди есента, че като почнат дъждовете, става лошо..

Автор:  elka [ Нед Май 27, 2018 4:20 pm ]
Заглавие:  Re: Пари за ремонт на покрив

Със сигурност ще гледаме възможно най-бързо да стане, няма да се бавим до есента. Взехме кредит, така че няма какво да ни забавя вече.

Автор:  kinggod [ Сря Юни 13, 2018 11:08 am ]
Заглавие:  Re: Пари за ремонт на покрив

Няма смисъл да отлагате, защото лесно може да се превърне в по-голям проблем. Помислете за бърз кредит. Определено е едно добре решение за тази ситуация. От опит препоръчвам https://www.ferratum.bg/ условията са ясни и нямах проблеми при изплащането му.

Автор:  TishoZZ [ Нед Ное 25, 2018 8:59 pm ]
Заглавие:  Re: Пари за ремонт на покрив

Ей от тоя сайт винаги си купувам мъжки обувки онлайн и съм много доволен – ДМР. Коректни са, а и стоките не знам откъде ги взимат, обаче са много издръжливи. Вече няколко пъти стана поръчвам.

Автор:  Mianikolova [ Вто Апр 23, 2019 2:23 pm ]
Заглавие:  Re: Пари за ремонт на покрив

От коя компания избрахте да изтеглите кредит в крайна сметка? Видях, че има няколко споменати в коментарите и ще ми бъде интересно да разбера какво се е случило и какъв опит сте имали с тях. А също така - останахте ли доволни от условията им?

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/