Нашите играчки са навсякъде също. Въпреки че съм отделила на Аиша 100 места, сега започвам да изброявам:
- в детската имаме маса, която наодобява шкафа, който Хармони иска, тя е висока, по-тясна, на 2 нива и на 2те съм наредила плюшени играчки, а най-отдолу е сгънато килимчето за игра, което вече рядко използваме. В интерес на истината повечето се търкалят целодневно по земята, защото тя ходи да ги сваря, играе малко с тях и ги зарязва.
- в детската имаме и друга маса, която е стъклена и е старата ни маса за телевизор, върху нея също има подредени плюшени играчки и те са постянно разхвърляни, полегнали или пък при тях е оставила нещо друго, дошло незнайно от къде.
-в кухнята-коша на столчето за хранене и пълен с играчки, които използваме по време на хранене, за да не се опитва да става от стола, съответно по земята около стола също се намират играчки, защото пък, когато не се храни ходи да си вади от коша, тук там и ги прибира обратно, но не постоянно и не всички, които е изкарала.
-в спалнята-има една голяма найлонова торба пълна с по-дребни играчки, дрънчащи, кутийки и такива разни, която и давам, когато е на заточение в кошарата, за да мога да пусна прахосмукачка, но понякога и сама ходи да ги вади и да ги прибира.
-в хола съм оставила 2 шкафа от секцията под телевизора, също за играчки, тама попадат най-различни, които са се намирали по земята в хола, аз ги прибирам там, а тя като се заиграе си ги вади.
-в хола зад бара има 2 рафта, които са извити и нямат вратички и те са нейни, там са и роботите, лап топа и разни други, списания и книжки също. Така като седна пред компа ми е гарантирано временно спокойствието, докато ги изхвърли всичките, да си поиграе с тях съм свободна да правя каквото си искам.
-освен това имаме една детска пазарска количка, която е пълна с покупки и покрай тях и с други по-дребни играчки. Стои в детската по-принцип, но тя си я влачи из цялата къща и си разхвърля съдържанието.
-две бебешки колички и те пълни с какво ли не.
Пропуснах, че ми е завзела и нощните шкафчета с плюшени играчки-големи.
Навсякъде има играчки и мен определено ме дразни, но нямам шанс, като тръгна да ги прибирам все едно я предизвиквам да ги разхвърля повече. Прибрани са само, когато спи или е на разходка.

|