www.moetodete.bg
http://www.moetodete.bg/forum/

Какво за вас е първата любов?
http://www.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=3310
Страница 1 от 1

Автор:  radostina80 [ Чет Ное 05, 2009 11:08 pm ]
Заглавие:  Какво за вас е първата любов?

Помните ли своята първа любов, трепетна, чиста, по детски наивна, но завинаги незабравима за цял живот.Първата любов винаги е незабравима. Но дори тогава има неща, неподвластни на красивите чувства.Незабравима ли е първата любов според вас?За мен тя е неогасваща тръпка.

Автор:  maminkavania [ Пон Дек 14, 2009 1:43 pm ]
Заглавие: 

Аз бях много влюбчиво хлапе. Тръпка си е да слагаш тайно в шкафчето на 8-годишния възлюбен цветя или да превързваш удареното му коляно :lol: Нищо, че той ти обяснява колко много харесва другата, е, знаех си аз, че нямам шанс пред русокосата красавица в класа. :lol:
Спомням си детинските си тръпки с удоволствие. Както четох в една книга "влюбвах се в самата любов", в самото усещане....

Но най-истинската и най-незаличимата и вълнуваща дойде на 18г.....и пак се прехласнах от раз - усмивката му, тембъра на гласа, блясъка на топлото кафяво в очите му...и пак си казах, че нямам шанс...след 11 години и три деца още не мога да повярвам, че споделя чувствата ми :lol: Така че, първата ми споделена и истинска любов е съпруга ми - и пак е тръпка всеки ден... :crazy in love:

Автор:  eli1900 [ Сря Дек 16, 2009 11:07 am ]
Заглавие: 

maminkavania написа:
Но най-истинската и най-незаличимата и вълнуваща дойде на 18г.....и пак се прехласнах от раз - усмивката му, тембъра на гласа, блясъка на топлото кафяво в очите му...и пак си казах, че нямам шанс...след 11 години и три деца още не мога да повярвам, че споделя чувствата ми :lol: Така че, първата ми споделена и истинска любов е съпруга ми - и пак е тръпка всеки ден... :crazy in love:

и аз като маминка Ваня моят съпруг е първата ми и най-хубава любов ест. и споделена :lol:

Автор:  mamaqni [ Съб Дек 26, 2009 10:55 pm ]
Заглавие: 

За Голямата любов е ясно...
Но аз си спомних едно момченце в детската градина- Данчо, което много, много ме харесваше... аз пък бях много влюбена в едно момче от нашия клас, когато бяхме във 1-2 клас... Боооже!!! Като се сетя само как разказвах, че сутрин правя гимнастика на площадката пред вкъщи с глупавата нагласа да мине и да ме види някой ден... Хахахахаа, сега ми е адски смешно !!! :haha: Но тогава..... ех....

Автор:  salaba6eva84 [ Нед Яну 17, 2010 4:12 pm ]
Заглавие: 

Моето първо влюбване беше в 6-ти клас.Винаги, когато се сетя ме избива на смях за тогава какви проблеми съм си мислила, че имам.И така нашата "любов" продължи два дена. :lol: Бше едно страдание, защото се видяхме докато бях на гости на селото на една приятелка и в неделята си тръгнахме.Но един ден, когато бях в 10 клас съдбата ни срещна отново съвсем случайно.Една приятелка постоянно ми разказваше за един приятел на нейното гадже, колко е добър и, че бил само за мен.Бил се върнал от мисия в Камбоджа за малко и после пак щял да се връща.И така, една вечер излязох с тях да видя какво толкова го хвалят и........останах приятно изненадана, като го видях.Моята приятелка казва:"Запознайте се, това е най-добрата ми приятелка"(за мен става на въпрос).И ние се гледахме около половин минута без да казваме нищо и най-накрая избухнахме в смях.Започнах да излизам с тях и пак си станахме гаджета.Започнаха се купони, събиранки и един ден ми каза, че заминава на мисия в Камбоджа.Отново настана страдание и тогава си обещахме,че дори да ни срещне съдбата освен приятелски отношения няма да има повече нищо и никога между нас.От тогава не исках да знам повече нищо за него от моята приятелка.Завършихме, всеки си хвана своя път, аз станах студентка след това се омъжих и така живота ни разпиля.Докато бях бременна с малката отидохме до София до един от магазините на Домко и искахме да ни покажат едни врати хармоники за банята.Дойде момчето, което отговаряше за това и познайте.......беше ТОЙ.Паднаха бая приказки и голям смях.Престанал да ходи на мисий и решил да се установи в София.Обещах му,когато ходим на София да минаваме покрай него.Това е моята първа-детска любов и няма как да я забравя!!!

Автор:  pjp22 [ Пет Апр 16, 2010 4:58 pm ]
Заглавие: 

ех спомени спомени :heartbroken:

Автор:  malykRuslan [ Вто Окт 30, 2012 11:37 pm ]
Заглавие:  Re: Какво за вас е първата любов?

Помня как да не помня, аз съм от село и естествено там всички се познават, а класовете ни бяха едни такива малки...и аз бях 2 клас, когато ТОЙ дойде да живее и учи там, беше 3 клас...един хубав такъв:) и всички момичета бяха лапнали по него и аз естествено, и това няколко години, не ме пусна бързо...или поне аз така съм си мислела. Е гаджета не станахме, но има нещо по-хубаво от това, в последствие те се преместиха да живеят до нас и той и по-малката му сестричка ми станаха най-близките приятели, и до ден днешен моята първа детска любов е най-добрия ми приятел :)
а за истинската тя дойде като гръм от ясно небе, познавахме се, но не се бяхаме открили, и в един прекрасен миг се открихме :)

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/