При нас се получи не само супер романтично, но и супер неочаквано
Ходехме от 6 години и си ни беше супер като гаджета

От време на време той ме питаше на базик, ако някой ден ми предложел брак как съм щяла да реагирам и аз все му отговарях, че ще го взема, какво да го правя

Всичко това, обаче беше просто в кръга на шегата и нищо сериозно
Всяка нова година просрещахме заедно с приятели, някъде извън София - в наета къща. В навечерието на 2007-ма година бяхме в с. Радуил (след Боровец). Не бяхме както винаги голяма компания, а само 6 души. След 12 ч. в новогодишната нощ, всички се поздравихме, гръмнахме шампанското и всичките тези традиционни неща. По едно време съпругът ми извади една кутия с бонбони Линдт и започна една по една да подава на приятелите ни по една бонбона. Подаде и на мен една, която аз приех с усмивка и оставих на масата за по-късно

След няколко танца, пуснати пиратки и т.н. аз реших да си изям бонбоната. Махнах станьола и отхапах половината бонбона

Започнах да дъвча шоколада и по едно време нещо изскърца. Очудих, защото тези бонбони не бяха пияни вишни, не се предполагаше да имат костилка или нещо подобно. Помислих, че фабрично е попаднало нещо в моята бонбона и започнах с езика да избутвам твърдия предмет навън. Прикрих си от останалите устата, да не е невъзпитано как си ровя и хванах с 2 пръста предмета. Когато го погледнах, под въздействието и на поетия алкохол, се блещих в него около 1-2 минути. Фокусирах че това е пръстен и писнах от радост, а съпруга ми веднага го взе от ръката ми, коленичи и ме попита "ще се омъжиш ли за мен?". Бях като гръмната! Направо не повярвах на ушите си. Въобще не се замислих и казах ДА. Приятелите ни не знаеха за неговите намерения и те също останаха изненадани не по-малко от мен! Всички много празнувахме тази 2007-ма година!