фиууу, докато изчета всичко направо свят ми се зави - вие за няколко дни направо сте се скъсали от писане!ама то така става обикновенно. ние сме си добре. но и тук както навсякъде е ужасна киша. аз обаче не съм го изкарвала диването навън по улиците - играем си на терасата. хем не тичам като обезумяла подире му, хем той си взема чист въздух.
ок може би месец за обяд иска да спи само и единствено в хола на разтегателният диван. и така ми връзва ръцете - не мога нито да сготвя, нито да измия мръсните съдове, нито да седна на компютъра. стряска се и от най-малкият шум! и става с ужасен рев. а когато е буден на компютъра трябва да върви само и единствено филмчето Мадагаскар. недай си Боже му го спреш и имаш някаква работа на компютъра - настава истинска война. дори се е научил да ни щипе като застанем пред PCто

. отделно вече спи по 3 часа, понякога и повече, но през половината време трябва да съм го гушнала. колкото и изморена да съм не мога и аз да подремна с него. като наказана съм - хем лежа в леглото, хем се чувствам виновна за това. абе луда работа!!!
а, малкият хакер също така ми беше затрил и кирилизиращата прогр. и незнайно защо не ми приемаше постовете сайта, когато се опитах няколко пъти да пиша
честито на всички ви за подаръците - със здраве да си ги носите
Десинка, сега ни стана вече ясно на какво се дължи вашата хармония - на романтиката на твоя мъж, на това че обръща внимание на детайлите /говоря за фон-дьо-тена - кой друг би се сетил!!!/ и на твоите..... тоалети!

ама как може да ти се разсърди човек като му се появиш като някое приказно създания - цялата коприна и феерия

. да продължавате в същият дух!!!! а Вели как се е скиприл в тая кофа...

. голям сладур. виж ако беше моето детенце сигурно щеше да заседне в нея

. днес го теглих - 14 кг е, но докато се манестим на метъра и той го отскубна. вече като ходи и е половин глава над ръба на масата. а каква коса смешна е пуснал.... като се потъркаля малко на килима и му щръква и става една обемна, малко прилича на наежено петле.
дано Велизарчето бързо да оздравява! голяма прегръдка и целувка и от нас! а тая защо муе изписала АЦЦ - то по принцип е за отхрачване. ама при такива малки деца няма ефект - те не могат да си изплюват храчките, гълтат си пак всичко и се получва нещо като омагьосан кръг.
Танче, аз много отдавна не използвам по никакъв повод памперсите на Памперс. отвратителни са, въпреки масовата им реклама. пропускат много и водят до кожни проблеми. четох, че и вие имате среднощни пориви за разходка и при това сама се приготвя госпожицата

. и на нас често ни се случва- носи си това което не може сам да си облече и ни тегли да излизаме, или добутва количката в коридора , качва се и ни вика да излизаме. а онази вечер накара баща си да си облече якето, да си сложи обувките и му показва външната врата да излиза - а беше вече към 22ч, така сме се смели. и баща му вика аз сега какво, къде да ходя , тъмно е, и пред вратата ли да спя. а Мони го гледа, гледа и вика - да, и повдига вежда.
Миме, скорошно оздравяване и на Дарето. и за нея има по една голяма целувка и прегръдка.
видях, че и другото Танче също се е появила. поздрави и на вас. пиши по-често, ако имаш възможност де. вие както чета ще сформирате една група таланти - танцьори и певци

. браво на талантливите дечица
аз отвово се олях - но сега ми се е паднало. детето спи, чисто е, мъжо трябва да донесе обяда - поръчах си пица

, време бол
чао и целувси на всички- малки и големи!