Привет!!!!!
Аз виждам новия си аватар, и снощи последно като влизах го имаше,а мнението на Мимието го нямаше
Днес се надявам да се вижда от всички.Мимката и тя е сменила нейния, много в сладък.
Лазар също много се промени последната година и нещо.Мисля, че на него много му повлия това, че сме непрекъснато заедно, че не работи като всеки друг човек.Сигурна съм, че тръгна ли на работа, фокусирам ли се и върху нещо друго, той също ще се промени.Ще мине и през лека фаза на ревност, не може почти 3 години да съм само на негово разположение и изведнъж като това се промени,той да не реагира

Но преди Лазар забелязваше много повече неща, обръщаше ми много повече внимание.Само че той никога не е бил по подаръците изненада.За този РД за първи път не си знаех подаръка предварително.Просто ме изуми.Но цветя спря да ми купува, не смята за необходимо.Както сам каза на 8-ми "вместо да давам 20-30 лв за цветя, по-добре не готви, а ще си поръчаме вечеря".Само че аз вече бях приготвила всичко

Незнам него и безпаричието, което ни е обхванало от 5 м. много му влияе.То му се отразява на цялото същество.Аз лично съм му най-ядосана, че той е примирен с това положение и че чака птиченцето само да кацне на рамото му.Много мразя така, в това отношение много се различаваме.Е, аз вече прекалих с мислите.
Иначе Велина спа до 09.30, просто ни изуми.Аз дори станах преди нея

Но костенурките сме ги сложили на прозореца, а те много обичат слънчице и само се движеха и почукваха корубките си в стъклото на аквариума.Беше много приятен звук, но ме събуди все пак.Сега двамата с тати са навън в снега, това дете не беше излизало 3 дни.Аз сега ще си правя инхалации, че не се оправям и това си е.Май е време да отида на лекар.
Довечера вкъщи ще се изсипят майка, сестра ми, зет ми и малкия + ние 4-та ще стане лудница вкъщи.Поне менюто уточнихме, те ще донесат мезетата, от мен салатите и основното.
Ще ставам, трябва и да почистя, сестра ми е луда на тема чистота.