С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Няма перфектни майки. Само истински!

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай
Няма перфектни майки. Само истински!

Да станеш родител за пръв път е наистина нещо изключително. Това е най-щастливият момент в живота на една жена. И по този въпрос дори учените са на едно мнение. Но майчинството е и предизвикателство, с което жените се сблъскват. То ги изненадва постоянно с трудности и радости, които те са длъжни да преодоляват ден след ден. Може би само един перфектен родител би могъл да се справи в такава ситуация. Грешка! Няма перфектни майки, има само истински!

Новата серия продукти Baby Dove подкрепя майките да открият сами отговорите на всички въпроси, пред които майчинството ги изправя.

И нещо любопитно. Актуално проучване на марката разкри, че 89% от майките се чувстват притиснати да бъдат перфектни и това засенчва радостта им от майчинството. Такъв е главният извод от допитването, проведено от Baby Dove, новата серия продукти за цялостна грижа за бебешката кожа. И точно това е стимулирало експертите на марката да създадат тази специална грижа за новородените, която да подпомогне възстановяването на естествените нива на така важните за бебешката кожа влажност и полезни вещества.

Създадена именно с вярата, че няма перфектни майки, а само истински, Baby Dove окуражава майките да се доверят на своя собствен начин и да правят това, което те смятат за най-добро и правилно за техните деца. Серията включва продукти, които предлагат пълноценна грижа за бебешката кожа, така че родителите да имат времето и възможността да се насладят на красивите моменти с новороденото. Всеки един, от които няма как да бъде повторен, защото е единствен, изключителен и вълнуващ. И остава завинаги в сърцето, тъй като е първият ни допир до малкото същество.

Baby Dove е новият бранд, който предлага грижа за деликатната бебешка кожа отвъд мекотата, като я подхранва и хидратира. А както знаем, бебешката кожа е различна от тази на възрастен. Тя губи хидратация до пет пъти по-бързо, което я прави изключително склонна към изсушаване. Новата серия продукти Baby Dove е резултат от 60-годишното наследство на Dove в почистването, хидратирането и предоставянето на мекота. Така са създадени продуктите за най-малките. Те спомагат за възстановяването на естествените нива на хидратация и полезни вещества в бебешката кожа, поддържайки я хидратирана и подхранена. Подходящи са за всякакъв тип кожа с двете разновидности на серията за дълбока хидратация Rich Moisture и за чувствителна кожа Sensitive Moisture, тествани от дерматолози и педиатри и одобрени от Българска Педиатрична Асоциация като подходящи за употреба при деца.

Ако си майка и искаш да откриеш повече за Baby Dove, посети www.babydove.bg
Продуктите на Baby Dove вече са налични в търговската мрежа.

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Коментари

Коментари за “Няма перфектни майки. Само истински!”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар
Мaтериалите в сайта не са основание за поставяне на диагноза и по никакъв начин не заместват на консултацията с лекар! Санома Блясък България и Moetodete.bg не носят отговорност от вреди причинени вследствие на прилагане на съветите без консултация с компетентно медицинско лице.
Baby Dove окуражава майките да следват интуицията си

Baby Dove окуражава майките да следват интуицията си

Проучването Real Mothers Heard, което покрива 6 пазара в различни части на света (Обединеното кралство, САЩ, Китай, Индия, Мексико и Бразилия) сочи, че жените, станали майки за пръв път, се чувстват объркани от огромното количество противоречиви информация и съвети, които получават относно грижите за бебето

Baby Dove Sensitive Moisture – специална грижа за чувствителната кожа на бебето

Baby Dove Sensitive Moisture – специална грижа за чувствителната кожа на бебето

Когато станеш майка за пръв път, всичко, което се случва, е ново. Лесно достъпното и огромно количество информация, мнения и форуми понякога не помагат, а предизвикват паника от страна на младите майки.

Baby Dove Rich Moisture – специална грижа още от първия ден

Baby Dove Rich Moisture – специална грижа още от първия ден

Всички знаем, че няма правилен или грешен начин да бъдеш майка. Има само един и това е твоят начин. Но всяка майка се случва да срещне трудности. И тогава има нужда от експертна помощ. Именно в такива моменти на помощ идва Baby Dove.

Естествена грижа за бебешката кожа

Естествена грижа за бебешката кожа

Бебешката кожа е много чувствителна. Точно поради тази причина е добре да бъдем възможно най-деликатни към нея

Какво да сложим в бебешката чанта?

Какво да сложим в бебешката чанта?

Добре подредената бебешка чанта може да спаси живота ти. Буквално. Затова сме се погрижили да те подготвим за всякакви ситуации.

Нежна грижа за кожата на новороденото

Нежна грижа за кожата на новороденото

Сравнението „нежно, като бебешка кожа“ е толкова популярно и наложило се, че никой всъщност не се замисля, че по-точното определение е „деликатно“. Именно такава е кожата на новороденото

Как твоето бебе казва: Обичам те :)

Как твоето бебе казва: Обичам те :)

Вече си мама и знаеш, че няма нищо по-вълнуващо за теб от искрената обич на твоята рожба. Кои са най-милите знаци на детската любов, на които понякога не обръщаш голямо внимание?

Къпането на бебето

Къпането на бебето

Започнете същинското къпане след падането на пъпчето и зарастването на раничката. Дръжте бебето във водата няколко минути през първите дни, като постепенно увеличавате до 12-15 минути.

Подсичане при бебето

Подсичане при бебето

Подсичането е проблем, който възниква при най-малките – може да се види както при дву-тримесечно бебе, така и при деца на близо годинка.