С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Baby Dove Sensitive Moisture – специална грижа за чувствителната кожа на бебето

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай
Baby Dove Sensitive Moisture – специална грижа за чувствителната кожа на бебето

Когато станеш майка за пръв път, всичко, което се случва, е ново. Лесно достъпното и огромно количество информация, мнения и форуми понякога не помагат, а предизвикват паника от страна на младите майки. Една от две майки споделя, че е била тотално погълната от наистина гигантското количество информация и съвети за това как да бъде перфектен родител. А е нужно нещо далеч по-простичко – да бъде не перфектна майка, а истинска. Да прави онова, което самата тя смята, че е добро за нейното бебе. Именно с такава цел бе създадена и серията Baby Dove - да вдъхнови майките да бъдат по-уверени в изборите, които правят, да следват интуицията си и най-важното – да се грижат за бебето си по най-добрия начин – своя начин. Няма никакво значение дали попадате сред онези 38% майки, които спят заедно с новороденото, или сте една от другите 62%, които не одобряват това. Важно е какво вие чувствате.

Но когато бебето има твърде чувствителна кожа, майките се нуждаят от помощ. Такава помощ е специалната грижа, която осигурява серията Baby Dove Sensitive Moisture, за да ги подкрепи в нелеката задача да намалят до минимум риска от алергии. Което не изключва да го правят по своя начин. Независимо дали попадате сред онези 66% от майките, които смятат, че кърменето на публични места е нещо нормално, или сте от останалите 34%, които мислят точно обратното, Baby Dove застава зад всяко ваше решение и ще ви подкрепи, каквото и да е то.

Разработени специално за чувствителната бебешка кожа, продуктите от серията Baby Dove Sensitive Moisture осигуряват цялостна грижа. Всеки от тях е толкова нежен, че са подходящи дори и за кожата на новородено. Създадени са така, че да предпазят кожата и скалпа нежни, свежи и хидратирани.

Продуктите са тествани от дерматолози и педиатри, и са със специална хипоалергенна формула, без добавени аромати, идеални за всекидневна употреба, тъй като успокояват и се грижат едновременно.

Серията Baby Dove Sensitive Moisture за чувствителна кожа включва измиващ лосион за коса и тяло за чувствителна кожа Baby Dove, който е идеален за деликатната бебешка кожа и възстановява естествените нива на хидратация, които могат да бъдат нарушени по време на къпане. Кожата на бебето остава мека, гладка и хидратирана.

Серията Baby Dove Sensitive Moisture

Бебешките мокри кърпички за чувствителна кожа Baby Dove са хипоалергенни, без съдържание на алкохол, гарантират осезаемо мека и нежна кожа. Подходящи са както за тялото на бебето, така и за неговите ръце и лице. Те улеснят смяната на пелените и почистването, когато сте на разходка.

Бебешките мокри кърпички за чувствителна кожа Baby Dove

Лосионът за тяло за чувствителна кожа Baby Dove е идеален завършек на вечерния тоалет. Той запазва кожата хидратирана до 24 часа, за да гушкате бебето си с усмивка. Подходящ е за всекидневна употреба дори и за новородено, тъй като е със специална формула за чувствителна кожа, без добавени аромати. Продуктите на Baby Dove са одобрени от Българска педиатрична асоциация.

Лосионът за тяло за чувствителна кожа Baby Dove

Ако си майка и искаш да откриеш повече за Baby Dove, посети www.babydove.bg
Продуктите на Baby Dove вече са налични в търговската мрежа.

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Коментари

Коментари за “Baby Dove Sensitive Moisture – специална грижа за чувствителната кожа на бебето”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар
Мaтериалите в сайта не са основание за поставяне на диагноза и по никакъв начин не заместват на консултацията с лекар! Санома Блясък България и Moetodete.bg не носят отговорност от вреди причинени вследствие на прилагане на съветите без консултация с компетентно медицинско лице.
Baby Dove окуражава майките да следват интуицията си

Baby Dove окуражава майките да следват интуицията си

Проучването Real Mothers Heard, което покрива 6 пазара в различни части на света (Обединеното кралство, САЩ, Китай, Индия, Мексико и Бразилия) сочи, че жените, станали майки за пръв път, се чувстват объркани от огромното количество противоречиви информация и съвети, които получават относно грижите за бебето

Baby Dove Rich Moisture – специална грижа още от първия ден

Baby Dove Rich Moisture – специална грижа още от първия ден

Всички знаем, че няма правилен или грешен начин да бъдеш майка. Има само един и това е твоят начин. Но всяка майка се случва да срещне трудности. И тогава има нужда от експертна помощ. Именно в такива моменти на помощ идва Baby Dove.

Няма перфектни майки. Само истински!

Няма перфектни майки. Само истински!

Да станеш родител за пръв път е наистина нещо изключително. Това е най-щастливият момент в живота на една жена. И по този въпрос дори учените са на едно мнение.

Естествена грижа за бебешката кожа

Естествена грижа за бебешката кожа

Бебешката кожа е много чувствителна. Точно поради тази причина е добре да бъдем възможно най-деликатни към нея

Какво да сложим в бебешката чанта?

Какво да сложим в бебешката чанта?

Добре подредената бебешка чанта може да спаси живота ти. Буквално. Затова сме се погрижили да те подготвим за всякакви ситуации.

Нежна грижа за кожата на новороденото

Нежна грижа за кожата на новороденото

Сравнението „нежно, като бебешка кожа“ е толкова популярно и наложило се, че никой всъщност не се замисля, че по-точното определение е „деликатно“. Именно такава е кожата на новороденото

Как твоето бебе казва: Обичам те :)

Как твоето бебе казва: Обичам те :)

Вече си мама и знаеш, че няма нищо по-вълнуващо за теб от искрената обич на твоята рожба. Кои са най-милите знаци на детската любов, на които понякога не обръщаш голямо внимание?

Къпането на бебето

Къпането на бебето

Започнете същинското къпане след падането на пъпчето и зарастването на раничката. Дръжте бебето във водата няколко минути през първите дни, като постепенно увеличавате до 12-15 минути.

Подсичане при бебето

Подсичане при бебето

Подсичането е проблем, който възниква при най-малките – може да се види както при дву-тримесечно бебе, така и при деца на близо годинка.